Авторизація/Реєстрація :.

Ласкаво просимо, госте!
Ім'я користувача Пароль: Запам'ятати мене

Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010.
(1 чол.) (1) гість
  • Сторінка:
  • 1

ТЕМА: Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010.

Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 27/08/2010 09:14 #994

• Alex
  • ( Адміністратор )
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 702
  • Репутація: 35
Останнє редагування: 27/08/2010 09:21 від Alex.

Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 30/09/2010 18:32 #1125

• Пластун
  • ( Користувач )
  • Поза форумом
  • Expert Boarder
  • Постів: 115
  • Репутація: 3
Ехххх....
Шкода починати спілкування на форумі з такого посту, але що зробиш....
Ось тобі і "перша гра з українським колоритом" чи як там писали..
Модератори, додайте смайл "фейспалм", бо тут іншого не підбереш.
"...ніяких совітів робочих депутатів, монархічних організацій і взагалі організацій, котрі намагатимуться захопити владу, я не допущу...Ми боремося за самостійну демократичну Українську Республіку, а не за Росію, яка б вона не була - монархічна чи більшовицька." - от. Петро Болбочан

Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 30/09/2010 18:58 #1127

• Олег
  • ( Адміністратор )
  • Поза форумом
  • Administrator
  • Постів: 244
  • Репутація: 14
Пластун писал(а):
Ехххх....
Шкода починати спілкування на форумі з такого посту, але що зробиш....
Ось тобі і "перша гра з українським колоритом" чи як там писали..
Модератори, додайте смайл "фейспалм", бо тут іншого не підбереш.
еее ... так це прототип покищо ... механіка гри зараз тестується, а оформлення буде набагато краще ... головне - гру зробити якісною ...

Останнє редагування: 30/09/2010 19:02 від Олег.

Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 01/10/2010 07:25 #1131

• Пластун
  • ( Користувач )
  • Поза форумом
  • Expert Boarder
  • Постів: 115
  • Репутація: 3
Я не про "обгортку".
"...ніяких совітів робочих депутатів, монархічних організацій і взагалі організацій, котрі намагатимуться захопити владу, я не допущу...Ми боремося за самостійну демократичну Українську Республіку, а не за Росію, яка б вона не була - монархічна чи більшовицька." - от. Петро Болбочан

Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 01/10/2010 07:45 #1132

• Alex
  • ( Адміністратор )
  • Поза форумом
  • Moderator
  • Постів: 702
  • Репутація: 35
цікаво, а звідки ви знаєте про ігровий процес, ви брали участь в її тестуванні? Тоді розкажіть, що сподобалось, а що ні, адже він, автор, зараз саме про це намагається дізнатися, щоб можливо внести якісь зміни. Чи вам взагалі гра не сподобалася?
  • Сторінка:
  • 1
Модератори: tr@lik, Alex, Олег
Час створення сторінки: 0.62 секунд

Інформери

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Рейтинг каталога сайтов Хмельницкого региона
Яндекс.Метрика

Наші друзі

Настольные игры Настольный Дайджест Правильные настольные игры Настольно-печатные игры Блог о настолках La Ludothèque idéale The Ideal Game Library Board games with Scotty BoardGameGeek Boardgame News Настольные игры в Эстонии НАСТОЛКОМАНИЯ Просто о настольных играх Полный F.A.Q. по ККИ Берсерк boardgames.at.ua - Сайт посвящённый настольным играм Мастерская моего виртуального дома