Breadcrumbs
Головна / Форум|
Ласкаво просимо,
госте!
|
Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010.
(1 чол.) (1) гість
|
ТЕМА: Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010.
Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 27/08/2010 09:14 #994
|
|
|
Останнє редагування: 27/08/2010 09:21 від Alex.
|
Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 30/09/2010 18:32 #1125
|
Ехххх....
Шкода починати спілкування на форумі з такого посту, але що зробиш.... Ось тобі і "перша гра з українським колоритом" чи як там писали.. Модератори, додайте смайл "фейспалм", бо тут іншого не підбереш. |
|
"...ніяких совітів робочих депутатів, монархічних організацій і взагалі організацій, котрі намагатимуться захопити владу, я не допущу...Ми боремося за самостійну демократичну Українську Республіку, а не за Росію, яка б вона не була - монархічна чи більшовицька." - от. Петро Болбочан
|
Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 30/09/2010 18:58 #1127
|
Пластун писал(а):
Ехххх.... еее ... так це прототип покищо ... механіка гри зараз тестується, а оформлення буде набагато краще ... головне - гру зробити якісною ... Шкода починати спілкування на форумі з такого посту, але що зробиш.... Ось тобі і "перша гра з українським колоритом" чи як там писали.. Модератори, додайте смайл "фейспалм", бо тут іншого не підбереш. |
|
Останнє редагування: 30/09/2010 19:02 від Олег.
|
Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 01/10/2010 07:25 #1131
|
Я не про "обгортку".
|
|
"...ніяких совітів робочих депутатів, монархічних організацій і взагалі організацій, котрі намагатимуться захопити владу, я не допущу...Ми боремося за самостійну демократичну Українську Республіку, а не за Росію, яка б вона не була - монархічна чи більшовицька." - от. Петро Болбочан
|
Ві:Рутения – фотографии прототипа с открытого тестирования на фестивале МНИ 2010. 01/10/2010 07:45 #1132
|
цікаво, а звідки ви знаєте про ігровий процес, ви брали участь в її тестуванні? Тоді розкажіть, що сподобалось, а що ні, адже він, автор, зараз саме про це намагається дізнатися, щоб можливо внести якісь зміни. Чи вам взагалі гра не сподобалася?
|
|
|
|
Час створення сторінки: 0.62 секунд